DanDomain

DanDomains Store Uddannelsesdag


Dato og tid

Torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 08:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 19. oktober 2018 kl. 11:30

Sted

Randers (DanDomain A/S)
Normansvej 1
8920 Randers SØ
Denmark

Arrangør

DanDomain
+45 87 77 90 45
salg@dandomain.dk

Årets uddannelsesdag for webshops

★★★  ÅRETS STORE SEMINAR: ★★★
En dag fyldt med værdifulde ekspertråd
 

Dagens program er målrettet dig, der vil vide mere om at drive forretning online. Lær, hvordan du markedsfører din webshop med bl.a. SEO, Google AdWords, e-mailmarkedsføring og hvad der kommer af nye tiltag fra Google til alle detailhandlere.

Vi afholder kun uddannelsesdag én gang om året.

Programmet er endnu ikke fastlagt, men tilmeld dig allerede nu, da der er begrænset antal pladser (afholdes kun i Randers).

Dato: 25. oktober 
(S.U. 19/10 kl. 12.00)


Dagens program

En hel dag, hvor det handler om e-handel
Reservér din billet nu

 

PROGRAMOVERSIGT:

Dørene åbner 
Kl. 08.00 - Check in
Vi byder velkommen med frisk kaffe, samt frugt og sprøde croissanter.Online Marketing  
Kl. 08.15 – 08.45                 [30 min]
Vi varmer op med en uundværlig gennemgang af, hvordan du bør prioritere din tid og penge.

Afholdes af Henrik Leth fra Webshop.Partners

Vi opsummerer kort de vigtigste værktøjer for dig, der driver webshop, så du er bedst muligt rustet indenfor emnet online marketing. Du lærer at prioritere indsatsen, så der fokuseres på de områder, der hurtigst giver kommerciel succes.

Som webshopejer har man i bund og grund alt for meget at lave og du er nødt til at have mange hatte på for at drive en sund webshop. Der skal både oprettes produkter, der skal skrives tekster, rettes billeder, du skal have kendskab til søgemaskineoptimering og linkbuilding - og så skal der sendes nyhedsbreve, du skal være aktiv på de sociale medier og meget mere! Alt sammen kræver en masse viden, hvis du vil slå konkurrenterne og alle diciplinerne skal håndteres ordentlig for at du kan tjene penge.

Men som webshopejer har man simpelthen ikke tid og ressourcer til at gøre det hele selv. Derfor klæder Henrik Leth dig godt på til at træffe de rigtige beslutninger og sikrer at du har grundelementerne på plads i din markedsføring.

 

Søgeordsanalyse  
Kl. 08.45 – 09.30                 [45 min]
7 ultra-konkrete hacks: Søgeordsanalyse der giver dig trafik (og salg) omgående!

Afholdes af Claus Rump fra MindRocket / River Online

Søgeordsanalyse er selve fundamentet for alle webshops' online markedsføring. Desværre er det de færreste webshops, der nogensinde har fået en professionel søgeordsanalyse lavet. Og det betyder mistede salg og penge ud ad vinduet til ineffektive Google AdWords annoncer - hver eneste dag. Søgeordsanalysen kan hjælpe dig med at få flere kunder fra den organiske trafik, da du kan opnå bedre placeringer i Google. Samtidig bruges søgeordsanalysen også til at optimere dine AdWords annoncer – den har direkte indflydelse på, hvad du betaler for i form af klikpriser, samt konverteringsraten i Google Ads.

Søgeordsanalyse er kort sagt fundamentalt vigtigt!

På DanDomains Uddannelsesdag får du helt konkrete hacks, som du kan gå direkte hjem og bruge. Alle slides bliver lavet som trin-for-trin guides til de forskellige teknikker. Der vil være meget lavthængende frugter for de fleste webshops = mere trafik og mere omsætning du kan høste.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  

    PAUSE & SPØRGSMÅL
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 


SEO (DEL 1 af 2)

Kl. 09.45 – 10.30                 [45 min]
Gennemgang af onsite SEO og teknisk SEO på en DanDomain Webshop.

Afholdes af Searchmind

Teknisk SEO er betegnelsen for den nørdede version af søgemaskineoptimering. SEO er nemlig ikke ”bare” gode tekster, søgeord og links. Målet er at vi i dag får løftet din webshop et par trin højere i Googles søgeresultater.

Vi går igennem de tekniske aspekter, som vil være gode at udfylde i DanDomains backend, samt du får en forståelse for, hvordan dataen til disse felter indledningsvis bliver fanget. Det er alt fra fuldt udbytte af allerede nuværende data (Analytics og Ads) til, hvordan du finder frem til nye muligheder inden for SEO.


SEO (DEL 2 af 2)
Kl. 10.45 – 11.30                 [45 min]
Vi bruger mobilen mere og mere. Lær, hvordan du søgemaskineoptimerer til mobilenheder, samt hvordan du kan øge salget på mobilenheder.

Afholdes af Searchmind

Du får helt konkrete værktøjer til, hvordan du kan optimere din webshop på mobilenheder. Du lærer bl.a. hvordan du selv kan optimere disse punkter:

  • Navigation:
    Hvordan kan man optimere sin mobile navigation, så hele brugeroplevelsen forbedres, så dine kunder nemt og hurtigt får overblik over dit vareudvalg. Det handler om at kunderne smidigt kan bevæge sig rundt på din webshop og få en bekvemmelig købsoplevelse = du sælger mere.
  • Check out fasen:
    Skal vi “bare bruge en standard check out”? Vi gennemgår check ud fasen på mobilen og sammenligner med købsoplevelsen på computeren. Hvad virker og hvad virker ikke?
  • Hastighed:
    Vil du hastighedsoptimere din DanDomain Webshop, så gennemgår vi mulighederne og hvordan man arbejder med hastighedsoptimering. Få bl.a. svar på, hvad hastigheden betyder i forhold til dine placeringer i Googles søgeresultater. Lær mere om det gratis værktøj Google Pagespeed - hvad kan vi ændre og hvad kan vi ikke? Hvordan arbejder vi med billeder ift. Mobilen, hvordan komprimerer vi og hvad kan lade sig gøre?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

      PAUSE & SPØRGSMÅL
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nyhedsbreve  
Kl. 11.40 – 12.30                                      [50 min]
Myter & facts: Få svar på alle bekymringer om at sende nyhedsbreve.

Steffen Duelund fra Kommunikativet

Vi gennemgår Do's and Dont's indenfor e-mail marketing og så er det tid til at aflive de gode gamle myter om nyhedsbreve. Du får mulighed for at se din frygt i øjnene: Du skal sende mails til dine kunder – også selvom du synes jeres nyhedsbreve er kedelige og jeres produkter er svære at skrive om. Steffen giver et inspirerende foredrag, der sparker dig godt i gang med email markedsføring. Du får et par fif til, hvor du skal starte og hvordan du får nye idéer til indholdet.

 

Kampagnetilbud: Black Friday & jul
Kl. 12.30 – 12.40                                      [10 min]
Skab troværdighed: Black Friday og julehandlen er højsæsonfor svindlere på nettet.

Afholdes af DanDomain

Kort præsentation af e-mærket, effekt, udbytte og fordele, samt årets store kampagne. Dertil serveres et HOT tilbud fra PriceRunner, hvor I kan få jeres produkter på PriceRunner og dermed få gratis trafik i Oktober, November og december - Helt perfekt til Black Friday! FROKOSTBUFFET & NETWORK 
Kl. 12.40 – 13.15                               [40 min][Amazon] Dansk e-handel er under forandring
Kl. 13.15 – 14.00                 [45 min]
Amazon kommer til Danmark – Den amerikanske gigant kan vende op og ned på danskernes købsvaner.

Afholdes af Niels Ralund, direktør for FDIH

Vi glæder os til at byde velkommen til dagens æresgæst. Niels Ralund er hele branchens tillidsmand. Dagligt kæmper han og FDIH for at alle danske e-købmænd har gode og retfærdige vilkår mod konkurrencen fra det store udland. Deres mål er at styrke dansk e-handel.

Niels Ralund vil forberede os på den forandring, der snart rammer den danske e-handel. Amazon indtager Danmark og du risikerer, at dine kunder vender dig ryggen. Derfor bør du allerede nu vælge din Amazon strategi. Skal du samarbejde, eller kæmpe imod?

 

Kunderejse og personalisering
Kl. 14.00 – 14.45                 [45 min]
Skab den personlige kunderejse via data og automatisering.

Afholdes af Hans-Kristian Bjerregaard fra Clerk.io

En god konverteringsrate afhænger af, hvor smidigt kunden kan bevæge sig rundt på din platform, hvilke tilbud der popper op hvornår og hvordan salgstragten udformes. Kundens loyalitet ligger i brugeroplevelsen. Og hér er personalisering et must. Specielt Amazon mestrer den personlige shoppingoplevelse til den helt store guldmedalje, hvilket er hele grundstenen til deres enorme succes. Personalisér kundens købsoplevelse og du kan både øge antal køb, samt opnå større ordrer. På dette kursus vil jeg gennemgå hvert eneste trick Amazon og andre førende spillere bruger således at alle deltagere kan gå hjem og få samme fordele.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

    KORT PAUSE
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 


De 10 (e)bud 
Kl. 14.55 – 15.40                 [45 min]
Et inspirerende indlæg med masser af hands-on eksempler på, hvad der virker!

Afholdes af Søren Sieg Jensen fra Cykelpartner.dk & Ehandelsdagen.dk
Her får du den moderne udgave af de 10 bud fra kristendommen – en humoristisk rettesnor til dig, der sælger varer online. De 10 (e)bud hjælper os ikke til at blive frelst. De 10 (e)bud vejleder dig indenfor de områder, hvor du som e-købmand ikke blot kan vende den anden kind til. Søren Sieg Jensen deler ud af sine erfaringer indenfor e-handel og afslutter dagen med et inspirerende indlæg, hvor han berører alt lige fra SEO tekster til, hvordan man får omtale i medierne.


Afslutning – Et guldæg fra hver taler
Kl. 15.40 – 16.15                 [30 min]
Vi slutter DanDomains Uddannelsesdag af med et guldæg fra hver taler.

Alle talere samles på scenen.

Det kan være alt lige fra et hemmeligt SEO trick, en gratis bog, logogaver, gavekort, chokolade, et værdifuldt link, eller en anden form for giveaway. Vi samler al materiale og alle sponsorgaver i en DanDomain goodiebag, der står klar til jer, når i går hjem.

Andre giveaways:
Har du en lille lækker giveaway du vil have med i vores goodiebag?

Skriv til Kathrine Svendsen på kks@dandomain.dk (vi skal have modtaget alle sponsorgaver senest d. 19 oktober).

 

_________________________

OM FOREDRAGSHOLDERNE

MindRocket / River Online - Søgeordsanalyse

Om foredragsholderen:
Claus Rump er tidligere SEO specialist hos River Online, tidligere webshopejer og har en officersbaggrund i Forsvaret. Han har startet kursusvirksomheden MindRocket sammen med Jysk Fynske Medier og River Online. MindRocket er Danmarks største online marketing kursusvirksomhed målt på antal kursussteder. Claus har undervist i en årrække - blandt andet på IBC, Google Succes Online, Ivækst mm. Han holder også oplæg på konferencer (sidste gang på Ecommerce Manageren i Aarhus i april). Claus er passioneret SEO specialist med en stærk fetish for søgeordsanalyse - og så kommer han "udover scenen", når han er på.


Searchmind ApS
– SEO & Mobiloptimering

Om foredragsholderen:
Christian Astrup, Senior SEO-specialist i Searchmind. Et marketing bureau, der har 100% fokus på Google og deres marketing kanaler.

 

Webshop.Partners Online Marketing prioritering

Om foredragsholderen:
Henrik Leth ejer konsulentvirksomheden Webshop.Partners, der har specialiseret sig i at rådgive e-commerce virksomheder til større og hurtigere vækst. Henrik har mere end 10 års erfaring indenfor E-Handel og markedsføring, og har igennem egen Webshop også haft fingrene i "maskinen". Henrik rådgiver, sparrer, og hjælper med at sætte det rigtige hold omkring Webshoppen og virksomheden.

 

Clerk.io – Personalisering

Om foredragsholderen:
Hans-Kristian Bjerregaard er stifter af Clerk.io of har beskæftiget sig med e-handel siden 2005 og personalisering siden 2010.

 

Kommunikativet - Nyhedsbreve

Om foredragsholderen:
Steffen Duelund er stifter af Kommunikativet, som arbejder med adfærdsbaseret marketing som E-mail, Webpush og Facebook. Steffen har selv haft webshop og kender e-handlen ud og ind. Han fungerer som sparringspartner for en række store og små webshops, hvor Steffens erfaring gør en stor forskel. Om det er daglig drift, vækst eller spændende ideer du har brug for, kan Steffen hjælpe.

Steffen er specialist indenfor e-mail marketing og kender de muligheder du har som webshop kunde hos Dandomain.


_______________
PriceRunner:
Få alle dine produkter oprettet på PriceRunner
- Særligt tilbud til DanDomain kunder.

For at benytte PriceRunner, skal du bruge app’en Avecdo eller partnerprogram. Bemærk: Tilbuddet gælder kun nyoprettelser.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

DanDomain
+45 87 77 90 45
salg@dandomain.dk